Helyfoglaló: 3 az 1-ben bőr kistáska készítése, hozzá illő övvel, 2024.07.31-08.01-02

20000 Ft

Foglalkozás díja, mely két részletben fizetendő: 48000/ fő

első részlet: helyfoglaló , itt a webshopban kell megvásárolni, majd a díjbekérő alapján utalással, bankkártyával fizetni: 20000ft/ fő

második részlet, személyesen a foglalkozáson fizetendő: 28000ft/ fő

Készleten

Kategória:

Leírás

Nyári Alkotó Napok a Kincses Műhelyben

2024. július 31 – augusztus 1-2, 10:00-17:00

Csatlakozz hozzánk a Nyári Alkotó Napokon, ahol a kreativitás és a kézművesség találkozik! Három nap alatt elkészítheted saját, egyedi tervezésű, 3 az 1-ben bőr kistáskád és a hozzá illő öved. Nem baj, ha kezdő vagy, és még sosem próbáltad a bőrművességet – mindenkit szeretettel várunk!

Mit készítünk?

  • Egy elegáns, 25 cm x 13 cm-es alkalmi bőr kistáska
  • Hozzá illő bőr öv

Az elkészült borítéktáska hordható kézben, vállra akasztható pánttal, vagy akár övre is rögzíthető. A színek kiválasztásában előre egyeztetünk, hogy biztosan olyan kiegészítőt készíthess, ami tökéletesen passzol hozzád!

 A program menete:

  • Reggel: Úszás a Balatonban, hogy frissen és energikusan kezdhessük a napot (fakultatív)
  • Napközben: Kincses Műhelyben szakértői segítséggel, lépésről lépésre készítheted el saját bőr kistáskád és hozzá illő öved. Nem baj, ha kezdő vagy, és még sosem próbáltad a bőrművességet – itt minden segítséget megkapsz, amire szükséged lehet. Megismerkedhetsz a bőrművesség technikáival, és egy maradandó, egyedi darabot hozhatsz létre. Töltsd a hőséget a hűvös műhely falai között, ahol a kreativitás és az alkotás öröme vár rád.
  • Este: Élvezd a nyári balatoni programokat Keszthelyen, ahol különböző rendezvények, koncertek és szórakozási lehetőségek várnak rád

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, ahol nem csak egyedi bőrkiegészítőket készíthetsz, de új barátokra is lelhetsz, és egy inspiráló közösség részesévé válhatsz!