Helyfoglaló: nemezelt sál/kendő, ékszerek 2024.07. 17-18-19

20000 Ft

Foglalkozás díja, mely két részletben fizetendő: 48000/ fő

első részlet: helyfoglaló , itt a webshopban kell megvásárolni, majd a díjbekérő alapján utalással, bankkártyával fizetni: 20000ft/ fő

második részlet, személyesen a foglalkozáson fizetendő: 28000ft/ fő

Készleten

Kategória:

Leírás

Nyári Alkotó Napok a Kincses Műhelyben

2024. július 17-18-19, 10:00-17:00

Ez az esemény egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy saját kezűleg készítsd el egyedi kiegészítőidet, legyen szó vékony nemezelt sálról vagy kendőről a nyári estékre, illetve bőr- és nemezékszerekről. A program minden napja izgalmas és inspiráló tevékenységekkel van tele, melyek során tapasztalt oktató vezetésével sajátíthatod el a különleges technikákat.

A program részletei:

  • Július 17. (szerda): Az első nap fókuszában a vékony nemezelt sálak és kendők készítése áll. Megtanulhatod, hogyan hozd létre ezeket a könnyű, mégis meleg és stílusos kiegészítőket, amelyek tökéletesek a hűvösebb nyári estékre. A nap végére egy saját, egyedi nemezelt sálat vagy kendőt vihetsz haza.
  • Július 18-19. (csütörtök-péntek): A következő két nap az ékszerkészítésről szól. Itt bőr, nemez és bőr-nemez kombinációjú ékszereket alkothatsz. A lehetőségek tárháza szinte végtelen: készíthetsz kitűzőket, fülbevalókat, nyakláncokat, medálokat és karkötőket. Minden darab egyedi és személyre szabott lesz, hiszen saját kézzel készíted el őket.

Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy kibontakoztasd művészi énedet és különleges alkotásokkal gazdagodj! Jelentkezz most, és éld át a nyári alkotás örömét a Kincses Műhelyben!

Várunk szeretettel!