Helyfoglaló: Ékszeres doboz készítése

5000 Ft

Foglalkozás díja, mely két részletben fizetendő: 12500ft/ fő

első részlet: helyfoglaló , itt a webshopban kell megvásárolni, majd a díjbekérő alapján utalással, bankkártyával fizetni : 5000ft/ fő

második részlet, személyesen a foglalkozáson fizetendő: 7500ft/ fő

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Tartsd becsben szép ékszereidet és készíts számukra egy elegáns és egyedi fa ékszerdobozt! A foglalkozás során megalkothatod saját fiókos, 6 rekeszes ékszerdobozodat, amelyben rendezetten tárolhatod kedvenc ékszereidet.

Mi vár rád?

  • Praktikus Tárolás: Az ékszerdobozban egy 6 rekeszes tárolóhely és egy fiók található, így minden ékszerednek meglesz a maga helye.
  • Személyre Szabott Dekoráció: A fa dobozt festheted vagy pácolhatod ízlésed szerint, majd vastagabb papírokkal dekorálhatod.
  • Stencilminták és Antikolás: Tetszőleges helyen stencilmintát alkalmazhatsz és antikolhatod a dobozt, hogy igazán egyedi és vintage hatású legyen.
  • Díszítőelemek: Csinosítsd a dobozt fogantyúkkal, fiókhúzó elemekkel és fém lábakkal, hogy a végeredmény egy stílusos és praktikus ékszerdoboz legyen.

Miért érdemes részt venni?

  • Kreatív Élmény: Engedd szabadjára a kreativitásodat és alkoss valami igazán különlegeset.
  • Egyedi Kézműves Termék: Készítsd el saját, egyedi ékszerdobozodat, amely tökéletesen illeszkedik az otthonod stílusához.
  • Közösségi Élmény: Ismerj meg hasonló érdeklődésű embereket, akikkel közösen alkothattok és inspirálhatjátok egymást.

Ki jelentkezhet?

Mindenki, aki szeret alkotni, legyen szó kezdőről vagy haladóról, várunk szeretettel. Nem szükséges előzetes tapasztalat, csak hozd magaddal a lelkesedésedet!

További információk

foglalkozás időpontja

július 15. hétfő 17-20 óráig