“Forintos” tárca/kistáska – 18cm-es dupla kerettel

9600 Ft

  • A termék rendelésre készül, a választott paraméterek szerint.
  • Postázás: az utalás napjától számított legfeljebb 5-7 nap.
Törlés

Leírás

Színházban…

Annyira örülök! Ma végre kikerülök a táskából! Most csatolja rám a pántot, majd kinyit és egyik zsebembe bankkártyát és zsebkendőt a másikba a telefonját rakja. És mi ez itt még? Színházjegy! Hurrá, színházba megyünk!

Forintos vagyok, kétrészes fémkeretes pénztárca, de pénztárcának már olyan nagy vagyok, hogyha szeretnél egy pánttal kistáskának is használhatsz. Hogy miért hívnak így? Mert bennem már  a forint is  összehajtás nélkül is elfér.

Dius főrészeim közé kézi kéttűs szíjgyártó varrással (ez nagyon erős technika ám) kédert (varrásvédő és díszítmény is egyben) varrt. Borjúbőrből vagy kecskebőrből készülünk. A fémkeretembe a bőr stabilan bele van varrva, ragasztva. Keretem 18 cm széles, bőrrészem legszélesebb része 21 cm, magassága 9,5 cm, vastagsága 3,5cm.

Na, jössz velem színházba?!

Most már nem kell mást tenned, mint fent a legördülő menüből kiválasztanod a megfelelő színt és már dobhatsz is a kosárba.
A színválasztásnál jól figyelj, ha kiválasztod a színt:
– a termékkép a megfelelő színűre vált

Bélést és pántot is választhatsz, ha szeretnél. Erre a “kosár” oldalon lesz lehetőséged.

További információk

színek

barna, kék, piros, sárga

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„“Forintos” tárca/kistáska – 18cm-es dupla kerettel” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .