Duci Család – Keretes pénztárca

4900 Ft

  • A termék rendelésre készül, a választott paraméterek szerint.
  • Postázás: az utalás napjától számított legfeljebb 5-7 nap.
Kiürítés

Leírás

Friss levegő! De jó! Lássuk hol vagyunk.
Ó, igen ismét a piacon, Dius bőröndjében. Ma megint egy esélyt kapunk, hogy valaki belénk szeressen. Olyan izgalmas, jönnek-mennek az emberek, néha idejönnek, megnéznek, beszélgetnek Diussal.
Ilyenkor mindig kihúzom magam, igyekszem a legjobb formám mutatni. Sajnos még senki nem vitt haza, de én nagyon bízom benne, hogy hamarosan megtalál az én gazdám is…

Üdvözöllek!
Lennél te a gazdám?!

Akkor gyorsan bemutatkozom neked: Duci Rózsa vagyok, a “Duci Család” tagja, egyrészes fémkeretes pénztárca. Keretem 8cm széles, bőrrészem szélessége 11cm, magasságom 8 cm. Dius főrészeim közé kézi kéttűs szíjgyártó varrással (ez nagyon erős technika ám) kédert (varrásvédő és díszítmény is egyben) varrt. Családom tagjai borjúbőrből vagy kecskebőrből készülnek. A fémkeretembe a bőr stabilan bele van varrva, ragasztva.Ha rám bízod, szívesen vigyázok a pénzedre, apró kincseidre. Ugye kellek neked?! 😉

Na jó! Akkor sem sértődöm meg , ha valamelyik tesómat szeretnéd.

Most már nem kell mást tenned, mint fent a legördülő menüből kiválasztanod a megfelelő színt és már dobhatsz is a kosárba.
A színválasztásnál jól figyelj, ha kiválasztod a színt:
– a termékkép a megfelelő színűre vált

További információk

színek

matt piros, pink, zöld, sötét barna, fekete, fehér, bordó, piros, sárga, sötétkék, világoszöld

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Duci Család – Keretes pénztárca” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..